Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest

sri., 12. lipanj 2024.

Medijske novosti o Alzheimerovoj bolesti


1. ožujka 2012

Volunteer recognition

news_image
Alzheimer Croatia was delighted to learn that their vice-president, Mira Dajčić, had been named Volunteer of the Year 2011 during the European Day of Volunteers in December.

12. prosinca 2011

Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest ima volonterku godine

news_image
Državnu nagradu za najbolju volonterku godine dobila je Mira Dajčić, iz Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest, a nagradu za najboljeg organizatora volontiranja Udruga ZORA iz Čakovca, koja radi na prevenciji nasilja i razvoju ljudskih prava. U svojim govorima i gospođa Dajčić i izvršna direktorica Udruge ZORA istakle su kako je primaju u ime svih volontera i volonter…

6. prosinca 2011

Dodijeljene nagrade povodom Europske godine volontiranja

news_image
Povodom Međunarodnog dana volontera koji se obilježava 5. prosinca 2011. godine u prostorijama Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti održana je dodjela Državne nagrade za volontiranje i Novinarske nagrade Europske godine volontiranja.

5. prosinca 2011

Nagrade najboljim volonterima

news_image
Peti put zaredom Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti dodijelilo je Državnu nagradu za volontiranje u 2011. Dobila ju je Mira Dajčić, jedna od inicijatora i idejnih tvoraca Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest. U kategoriji pravne osobe - organizatora volontiranja, nagradu je dobila Udruga Zora iz Čakovca.

5. prosinca 2011

Volontiranje je dio našeg socijalnog tkanja

news_image
Državnom nagradom volontera u kategoriji fizičke osobe nagrađena je Mira Dajčić iz Zagreba, jedna od inicijatora i idejnih tvoraca Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest. U kategoriji pravne osobe organizator volontiranja nagrada je dodijeljena udruzi Zora iz Čakovca ,koja radi na promicanju ljudskih prava,rodne ravnopravnosti i prava manjina.

5. prosinca 2011

Državna nagrada za volontiranje u 2011.

news_image
Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i Delegacija EU u RH dodijelili su u Zagrebu nagrade najistaknutijim hrvatskim volonterima. Peti put zaredom, povodom Međunarodnog dana volontiranja, Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti dodijelilo je Državnu nagradu za volontiranje u 2011.

5. prosinca 2011

Dodijeljene Državna nagrada i Novinarske nagrade Europske godine volontiranja

news_image
U ponedjeljak 05. prosinca 2011. u Ministarstvu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnost dodijeljene su Državna nagrada za volontiranje i Novinarske nagrade Europske godine volontiranja. Sretni smo što možemo reći da su novinarske nagrade dobile i Marina Damjan, iz Glasa Istre i Ivana Sučić, s Hrvatskog radija, koje su sustavno pratile i podržavale rad VCZ-…

5. prosinca 2011

Uručene Državne nagrade za volontiranje

news_image
Povodom Međunarodnog dana volontera, 5. prosinca na svečanoj sjednici Nacionalnog odbora za razvoj volonterstva održanoj u Ministarstvu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, državni tajnik Stjepan Adanić uručio je Državne nagrade za volontiranje Miri Dajčić iz Zagreba te Udruzi Zora iz Čakovca, dok je šef Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj…