Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest

sub., 02. srpanj 2022.

Događanja

Svjetski mjesec Alzheimerove bolesti 9-2021

Pogledajte raspored događaja i poduprite naše aktivnosti.

512 Prijatelja demencije je među nama!

Zahvaljujući svjesnosti potrebe jačanja javne svijesti o demenciji djelatnici gradskih službi Grada Zagreba, koji su 14.11.2019. prisustvovali njima namijenjenoj edukaciji o demenciji, podržali su našu inicijativu i povećali broj Prijatelja demencije u Hrvatskoj na više od 500. Kada smo pokrenuli ovu međunarodnu inicijativu očekivali smo brži odziv. Ipak, ne smijemo se žaliti. S obzirom da Prijatelji demencije u svakoj prilici prenose istinu o demenciji, doprinoseći time prvenstveno njezinoj destigmatizaciji, moramo im biti zahvalni na tome.

Mira Dajčić izabrana za predsjednicu HUAB-a

Na Izbornoj skupštini održanoj 22. listopada 2019. za predsjednicu je izabrana Mira Dajčić, za dopredsjednike Tomislav Huić, Nataša Klepac i Ninoslav Mimica, a za tajnicu Tajana Dajčić. Na skupštini je izabran i novi sastav Nadzornog odbora i Suda časti, a s novim potrebama usklađen je Statut Udruge.

Utrka za pamćenje 2019

400 sudionika Utrke za pamćenje u Gradu Zagrebu završilo je obilježavanje Mjeseca Alzheimerove bolesti 2019 u Hrvatskoj. Prihodi ove humanitarne utrke namijenjene su organizatoru utrke Hrvatskoj udruzi za Alzheimerovu bolest.

Rujan – Svjetski mjesec Alzheimerove bolesti

Pogledajte raspored događaja i poduprite naše aktivnosti.