Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest

pet., 24. svibanj 2024.

Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest ima volonterku godine

http://www.plivamed.net/novosti/clanak/5970/Hrvatska-udruga-za-Alzheimerovu-bolest-ima-volonterku-godine.html

pon 12.12.2011. 13:54:00

Državnu nagradu za najbolju volonterku godine dobila je Mira Dajčić, iz Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest, a nagradu za najboljeg organizatora volontiranja Udruga ZORA iz Čakovca, koja radi na prevenciji nasilja i razvoju ljudskih prava.

Mira_Dajcic_volonter-godine2011.jpg

U svojim govorima i gospođa Dajčić i izvršna direktorica Udruge ZORA istakle su kako je primaju u ime svih volontera i volonterki s kojima su radili, te istakle osobni razvoj kojeg osobi donosi volontiranje, uzajamnost primanja i davanja. Nagrade su dodijeljene 5. prosinca u Zagrebu u povodu Europskog dana volontera.

Državnu nagradu za najbolju volonterku godine dobila je Mira Dajčić, iz Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest, a nagradu za najboljeg organizatora volontiranja Udruga ZORA iz Čakovca, koja radi na prevenciji nasilja i razvoju ljudskih prava. U svojim govorima i gospođa Dajčić i izvršna direktorica Udruge ZORA istakle su kako je primaju u ime svih volontera i volonterki s kojima su radili, te istakle osobni razvoj kojeg osobi donosi volontiranje, uzajamnost primanja i davanja. Nagrade su dodijeljene 5. prosinca u Zagrebu u povodu Europskog dana volontera.

Tags: plivamed.hr