Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest

pon., 26. kolovoz 2019.

Događanja

Otvorena vrata Savjetovališta Udruge

Pozivamo vas na predavanja u utorak 19. i u srijedu 20.9.2017. koja će se održati od 17 do 19 sati, u našim prostorijama – Vlaška 24/1 u Zagrebu.

Okrugli stol u Požegi

U Požegi je u povodu Svjetskog mjeseca Alzheimerove bolesti u Zavodu za javno zdravstvo Požeško-Slavonske županije 13. rujna 2017. održan Okrugli stol koji je raspravljao o koristima ranog prepoznavanja Alzheimerove bolesti i demencije.

Rujan - Mjesec Alzheimerove bolesti

Ovogodišnji Mjesec borbe protiv Alzheimerove bolesti posvećen je promicanju potrebe njezinog ranog otkrivanja. Kao i da sada, Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest će tijekom rujna 2017. organizirati niz stručnih predavanja i događanja sa svrhom jačanja svijesti o demenciji i njezinoj destigmatizaciji.

Poziv na 9. međunarodnu konferenciju o demenciji - ASK 2017 u Čatež

Pod geslom 'Za demenciji prijateljsku zajednicu', 'Spominčica – Alzheimer Slovenija' obilježit će svoju 20. godišnjicu i održati 9. međunarodnu konferenciju o demenciji - ASK 2017, 20. i 21. 10. 2017. godine u Termama Čatež.

Predavanje M. Dajčić u MŠ Vrapče

2. svibnja 2017. nastavnicima Škole za medicinske sestre Vrapče gđa. Mira Dajčić, voditeljica savjetovališta i dopredsjednica Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest održala je predavanje Skrb i njega osoba s demencijom. Ovo predavanje dio je aktivnosti koje Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest održava u ovoj školi za medicinske sestre i tehničare s kojom ima jako dobro razvijenu suradnju.