Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest

sri., 24. travanj 2024.

Aktivnosti Mjeseca borbe protiv Alzheimerove bolesti završene su predstavom „Život s Alzheimerom“ u Maloj dvorani KD Lisinski - 27. rujna 2014.

Lisinski_29-9-14_Raukar_Kukuljica_Buljan.jpg

Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest  je u subotu 27. rujna 2014. u Maloj dvorani KD Lisinski u Zagrebu završila svoje aktivnosti u povodu Mjeseca borbe protiv Alzheimerove bolesti multimedijalnom priredbom „Živjeti s Alzheimerom". Pred punom dvoranom program su uz video projekcije izveli naši ugledni dramski umjetnici Helena Buljan, Doris Šarić-Kukuljica, Urša Raukar i Rene Medvešek te sopranistica Kristina Anđelka Đopar i violončelist Stanislav Kovačić, koje je nakon svakog nastupa publika nagrađivala zasluženim pljeskom.
Pozdravnim riječima predsjednika Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest prof. dr. sc. Ninoslavu Mimici pridružili su se i izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba prof. Mirna Šitum, pročelnica Ureda za zdravstvo Grada Zagreba te izaslanica Predsjednika RH Vesne Škulić, povjerenica Predsjednika za osobe s invaliditetom.
O ovoj predstavi načinjen je i video zapis, pa će on uskoro biti dostupan u skraćenom obliku na našem YouTube kanalu, a širi izvještaj objavit ćemo uskoro i na našem blogu „Ne zaboravi me".