Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest

sri., 24. travanj 2024.

Zahvale i pisma podrške

Mnogobrojne zahvale i pisma podrške stižu nam u Vašim pismima ili izravnom e-poštom.
Na ovoj stranici ih objavljujemo.


Datum objave: 15. svibnja 2016.

Mnogi ne znaju da postojite i da im itekako možete pomoći

Poštovani,

Sretna sam što mogu iz vlastitog iskustva pomoći drugima, jer mnogi ne znaju da postojite i da im itekako možete pomoći. Svaki čas čujem da je nekome netko obolio i ne znaju što dalje. Rado ih uputim na vas, i na dr. Moranu Ivičić. Zahvaljujući vama moja majka je dobro i ja lako izlazim na kraj sa njenom bolešću!

Srdačan pozdrav,

Marija

 


Datum objave: 28. svibnja 2015.

Pohvale Vaše web stranice

Poštovani,

Mogu samo izraziti sve pohvale na Vašu web stranicu.. i toliko puno novoga u odnosu na same početke Vašeg djelovanja. Svaka čast!

Ulijevate mi povjerenje i umanjujete strah od ove bolesti.

Hvala Vam što postojite.

M.M., Zagreb


Datum objave: 4. svibnja 2015.

Čestitke na "Koraku bliže do cilja"

Iskrene čestitke na "Koraku bliže do cilja" - velik je to uspjeh. Ide to vama jako dobro i zahvaljujući vama oboljeli od Alzheimera mogu očekivati da će imati sve bolju SKRB!

Srdačan pozdrav i čestitke od Palijativnog tima LiPa.


Datum objave: 1. svibnja 2015.

Najviše nas je dojmila Vaša spremnost

Poštovane gdje Dajčić i Lacko,

Htjela sam se zahvaliti na razgovoru i pomoći koju ste nam pružili prošle srijede kad smo mama i ja posjetile HUAB. Iako smo mama i ja bile tužne kad smo čule Vaše priče i shvatile što čeka mog tatu, bilo nam je od velike pomoći da ste bile otvorene i trudile se pripremiti nas na pozitivan način
na sve što nas kao obitelj očekuje.
Najviše nas je dojmila Vaša spremnost tako brzo organizirati pregled kod doktorice Ivičić, koji smo obavili u petak i ostali oduševljeni doktoričinim pristupom i stručnošću. Doktorica Ivičić je porazgovarala s svakim od nas i temeljito prošla kroz sve podatke i predložila neke promjene u tretmanu, koje ce nadamo se liječnik opće prakse prihvatiti, tako da od slijedećeg tjedna tata može početi s novom terapijom.

Hvala Vam još jednom na razumijevanju i pomoći.
D.R.