Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest

uto., 22. siječanj 2019.

Televizja o Alzheimerovoj bolesti i našoj Udruzi

Rad naše Udruge i Alzheimerova bolest česta su tema radijskih i televizijskih emisija. Snimke tih emisja ili njihove najzanimljivije isječke možete pogledati i na našim stranicama...


15 godina Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest

news_image
Razgovor u povodu 15-te obljetnice Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest s njezinom potpredsjednicom gđom Mirom Dajčić.

Radio Sljeme o Alzheimerovoj bolesti

news_image
Emisija snimljena tijekom ALzheimer Caféa u Zagrebu 30. travnja 2014.

Mira Dajčić u emisiji Klub uspješnih žena

news_image
Razgovor s gđom. Mirom Dajčić, potpredsjednicom Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest u emisiji Klub uspješnih žena Radio Kaj-a

Alzheimer Café

news_image
Alzheimerova bolest je najčešći uzrok demencije. Glavni simptomi su poremećaji spoznajnih funkcija od kojih je najvažniji gubitak pamćenja. Ranije prepoznavanje i liječenje Alzheimerove bolesti usporava njen tijek, te poboljšava kvalitetu života.

Alzheimer - bolest koja ne boli

news_image
Dijelovi emisije "Svaki dan dobar dan: Alzheimer - bolest koja ne boli" emitirane na HTV II 13-11-2013.

Pješači 7.500 km kao bi ukazao na probleme Alzheimerove bolesti

news_image
Novinar Guillermo Nagore na svojem putu dugačkom 7.500 kilometara od Španjolske do Jeruzalema ukazuje na poteškoće s kojima se susreću oboljeli od Alzheimerove bolesti i njihove obitelji.

HTV o Alzheimerovoj bolesti

news_image
Ova emisija približava gledateljima problematiku i načine pomaganja oboljelima od Alzheimerove bolesti kao i svu pomoć koju im u tom smislu pruža Savjetovalište Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest.

Ekspertiza (TV emisija o AB)

news_image
Ova TV emisija razmatra probleme oboljelih od Alzheimerove bolesti i njege koja oni trebaju, dostignuća njezina ranog otkrivanja, kao i teme 5. Hrvatskog kongresa o Alzheimerovoj bolesti.