Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest

sub., 20. srpanj 2024.

6. kongres o Alzheimerovoj bolesti

Primošten 2012.

Poštovane kolegice i kolege,

Osobita mi je čast i veliko zadovoljstvo pozvati Vas u ime Organizacijskog odbora na 6. hrvatski kongres o Alzheimerovoj bolesti s međunarodnim sudjelovanjem. Kongres će se održati u Primoštenu, od 10. do 13. listopada 2012. godine.

Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest i ovaj je put pozvala brojne ugledne domaće i strane predavače, u namjeri da prikaže najnovije spoznaje iz područja Alzheimerove bolesti (AB) i drugih demencija. Kao i na prošlom, kongresu, bit će osigurano simultano prevođenje predavanja pozvanih predavača s engleskog na hrvatski jezik, što će svakako doprinijeti još većoj interakciji svih sudionika. Pored kliničkih i bazičnih tema iz područja AB, posebnu pozornost posvetit ćemo temama vezanim za skrb bolesnika i njegovatelje.

Pozivam sve psihijatre, neurologe, neuroznanstvenike, psihologe, liječnike opće/obiteljske medicine, defektologe, socijalne radnike, medicinske sestre i tehničare, radne terapeute, farmaceute, pravnike, sociologe, novinare, njegovatelje, članove obitelji i osobe oboljele od demencije, kao i druge zainteresirane profesionalce i volontere da aktivno sudjeluju u radu ovog kongresa. Obećavam Vam zanimljiv i bogat stručno-znanstveni program, ali i dio vremena za zajedničko neobavezno i opušteno druženje u ovom prelijepom gradu na jadranskoj obali.
Srdačan pozdrav i do skorog viđenja u Primoštenu!

potpis.gif

Doc. dr. sc. Ninoslav Mimica
Predsjednik Organizacijskog odbora


Komentari

Poslano od sofija kovacev na
Molim da nam odgovorite , kako je moguce osnovati Savjetovaliste u Splitu, za sve 4. dalmatinske zupanije Ima nas volontera koji bi rado pomagali drugima, nasim teskim iskustvom, a ujedno bi mogli i volonterski pomagati, samim osobama koje boluju od ove bolesti jer ih rijetko zele primiti REDOVNi domovi, a u specijalnim odjelima skupih , privatnih domova ARKUS NOVI, smjestaj stoji preko 6.000,00kn a sto si ne moze priustiti svaka osoba ili prosjecan umirovljenik.
Evo, zelim da vi nesto poduzmete, kao postojeca Udruga jer ne mozemo nii zelimo preuzeti sve poslove osnivanja nove Udruge, kada vasa Udruga ima iskustvo , savjetnke i utvrdjene protokole,koje zelimo preuzeti.
Molimo za ZURAN odgovor- grupa vrijednih i pozrtvovnih gradjana, s iskustvom i znanjem o ovoj bolesti.

mag.sc. Sofija Kovacev
Odgovorite(Vaša email adresa neće biti javno prikazana.)