Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest

sub., 20. srpanj 2024.

Televizja o Alzheimerovoj bolesti i našoj Udruzi

Rad naše Udruge i Alzheimerova bolest česta su tema radijskih i televizijskih emisija. Snimke tih emisja ili njihove najzanimljivije isječke možete pogledati i na našim stranicama...


Radio Drniš o demenciji

news_image
U emisji Ordinacija Radio Drniša o Alzheimerovoj bolesti i brige o osobama sa simptomima demencije govorila je Tajana Dajčić, tajnica Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolesti. Voditeljica emisije bila je Marica Labor.

Novi radio (Đakovo) o Alzheimerovoj bolesti

news_image
U emisjiji "Radio ordinacija" Novog radija iz Đakova prikazani su problemi života osoba s Alzheimerovom bolešću. Gošća emisije bila je Tajana Dajčić, tajnica HUAB-a.

Hrvatski radio o životu osoba s demencijom u emisiji "Izaberi zdravlje"

news_image
U povodu Svjetskog dana Alzheimerove bolesti Hrvatski radio je u emisiji "Izaberi zdravlje" ugostio je prof. prim. dr. sc. Natašu Klepac, dopredsjednicu i Tajanu Dajčić, tajnicu Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest te prim. dr. sc. Mariju Kušan Jukić iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo A. Štampar koje su govorile o životu osoba s Alzheimerovom bolešću.

Svjetski dan Alzheimerove bolesti 21.9.2022.

news_image
"Ultrazvuk" Radija 92 FM o Svjetskom danu Alzheimerove bolesti i osobama koje žive s demencijom u Hrvatskoj

Stanje u domovima za starije osobe

news_image
U emisiji Jabuka TV-a u povodu izvješća pučke pravobraniteljice o stanju u domovima za starije osobe Tajana Dajčić, tajnica HUAB-a, bila je uz ostalo gošća emisije Čovjek i zdravstvena kultura.

Mira Dajčić o Alzheimerovoj bolesti u emijsiji Radio Knina

news_image
U emisiji Govorimo o zdravlju Hrvatskog radija Knin o Alzheimerovoj bolesti govorila je gđa. Mira Dajčić, bacc. physioth, predsjednica Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest.

Nove mogućnosti liječenja Alzheimerove bolesti

news_image
O novim lijekovima i mogućnostima liječenja Alzheimerove bolesti kao i naporima da se podupru osobe s demencijom i njihovi njegovatelji, u emisiji OTV-a „Čovjek i zdravstvena kultura“ urednice Sonje Njunjić, govorile su 22.9.2021. prof. prim. dr. sc. Nataša Klepac i Tajana Dajčić, tajnica Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest.

Svjetski dan Alzheimerove bolesti 2021

news_image
Razgovor s patronažnim sestrama i Tajanom Dajčić, tajnicom Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest u povodu Svjetskog dana Alzheimerove bolesti objavljen na Prvom programu Hrvatskoga radija.

« Prethodno1234567...12Sljedeće »