Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest

ned., 21. srpanj 2019.

Alzheimer Café 06.11.2013

hotel_dubrovnik.jpgHrvatska udruga za Alzheimerovu bolest, nakon velikog uspjeha prvog Alzheimer Café-a održanog 21.09.2013. povodom Svjetskog dana Alzheimerove bolesti, ponovno  organizira Alzheimer Café u Kavani Dubrovnik, Trg Bana Jelačića, u srijedu 06.11.2013. od 11 - 13 sati,  s ciljem destigmatizacije bolesti, pružanja potpore oboljelima i njihovim njegovateljima te širenjem znanja o Alzheimerovoj bolesti i problemima koje bolest nosi. Na Alzheimer Café su pozvani svi koji žele pridonijeti stvaranju boljeg, solidarnijeg i društveno odgovornijeg odnosa prema oboljelima i njihovim obiteljima.

Pokrovitelji Alzheimer Caféa su:

- Grad Zagreb i gradonačelnik Milan Bandić i tvrtka Sunstroom investicije iz Splita, a Alzheimer Café je organiziran u suradnji s Gradskim uredom za zdravstvo.

Želja Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest je da se Alzheimer Café po uzoru na ostale Europske gradove - Beč, Rim, London, Berlin, Atenu, Prag, Ljubljanu... održava jednom mjesečno, pa pozivamo sve ugostitelje koji su voljni osigurati prostor da nam se jave.


Komentari

Odgovorite(Vaša email adresa neće biti javno prikazana.)