Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest

Čet., 24. svibanj 2018.

Izjava o odricanju odgovornosti

Poštovani posjetitelju,

Zahvaljujemo Vam što ste pristupili ovim internetskim stranicama / portalu Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest (u daljnjem tekstu „Udruga“) koje su stvorene u dobroj namjeri pomaganja oboljelima od Alzheimerove bolesti.

Cilj ovog portala tj. njegovih internetskih stranica je pružanje informacija i pomoći svima koji se bore s Alzheimerovom bolešću i pružaju njegu oboljelima, a prvenstveno članovima Udruge.

Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest ne preuzima odgovornost za ispravnost i/ili potpunost pruženih informacija niti odgovara za sadržaj vanjskih poveznica i sadržaja koje se nalaze na povezanim stranicama.

Dio sadržaja ove internetske stranice čine informacije preuzete iz drugih izvora. Udruga nije odgovorna za njihovu ispravnost i /ili potpunost, niti ima te stranice pod kontrolom. Također, stavovi i mišljenja objavljena u tim dijelovima stranica, kao ni na stranicama na koje vode poveznice, ne sadržavaju nužno stavove i mišljenja Udruge.

Udruga ne preuzima odgovornost za poteškoće/štetu uzrokovane korištenjem internetskih stranica na ovom portalu ili s njom povezanih stranica.

Udruga zadržava pravo promijene i ukidanja bilo kojeg sadržaja i komentara na ovom portalu te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

U slučaju eventualne pojave grešaka ili netočnosti navoda, molimo da nam iznesete primjedbu, kako bismo ih promptno mogli ispraviti.